Världens mest öppna museum

Varmt välkommen till Fotografiska, en levande och vibrerande plats för fotografi, matupplevelser, inspiration och evenemang. Vi visar fotografi och visuell konst från hela världen, från de mest välkända fotograferna till den nya generationen bildskapare. Hos oss är alla välkomna.

Äggjakt, växtfärgning & porträttfoto!

Äggjakt i huset, prova på porträttfoto, workshops i växtfärgning och familjevisning i våra inspirerande fotoutställningar. Det är bara några av aktiviteterna på Fotografiska under påsklovet! Dessutom firar vi “Afternoon tEaster” med vår underbara afternoon tea-servering under påskhelgen – kryddad med Stockholms vackraste utsikt över hamninloppet. Vi kommer också att servera en barnvänlig lunchmeny hela lovveckan med smarrig pizza och våra populära köttbullar. Får vi lov? 
Läs mer och boka

Fotografiska Live

Alla event

2023 Mar 22

Kl. 18.30

Studio 2000

Ett hyperlokalt matexperiment på Fotografiska

Läs mer och boka

2023 Jan 9

Din mobila berättelse

En tematisk workshop kring mobilfoto

Läs mer och boka
påsklov fotografiska

2023 Apr 7

Påsklov på Fotografiska

Massor av aktiviteter både för stora som små under hela veckan.

Läs mer och boka

2023 Apr 19

Kl. 18.30 - 21.00

Växtmagi - en exklusiv middagsupplevelse

Läs mer och boka

2023 Mar 29

Kl. 18.00 - 19.00

AI genererad konst - fusk eller framtiden?

Läs mer och boka

2023 Apr 12

Kl. 10:15, 11:30, 13:30 & 14:45

Workshop: Växtfärga på tyg

Läs mer och boka

Möten och event

Ett möte eller konferens över dagen eller en kick off, produktlansering eller fest för hundratals gäster? Våra inspirerande lokaler vid Stadsgårdskajen med den hänförande utsikten mot vattnet, bjuder på en otrolig inramning för alla typer av möten. Vi har konferenslokaler i alla tänkbara storlekar och alla tekniska finurligheter som krävs.
Hitta lokal

Mat och dryck

Vill du njuta av Sveriges mest hållbara mat och dryck med Stockholms kanske bästa utsikt som sällskap? Välkommen till Fotografiska där filosofin bygger på att skapa smaksensationer och samtidigt bidra till ökad medvetenhet kring hållbarhet.
Läs mer och boka bord