Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 22:00

PhotoMarket | Köp biljett till fredagens exklusiva premiär

Fotografi går en lysande framtid till mötes i en tid då intresset för denna teknik och uttrycksform bara ökar. Därför öppnar vi en mässa i våra största eventsalar på Fotografiska, vi kallar den för PhotoMarket, Cameras, Tech och Inspiration. Här samlas de främsta varumärkena inom foto&film med de senaste produkterna. Här möts professionella och mer avancerade fotografer, fotobransch samt fotointresserade för en PhotoMarket fylld av kunskap, inspiration och upplevelser.

Mässan kommer gå av stapeln två gånger per år, höst och vår. Premiär blir det fredag–söndag, 9–11 november 2018 där lördagen och söndagen ingår i Fotografiskas ordinarie entréavgift. Biljett till den exklusiva premiär-fredagen köpes separat.

Gå en fotokurs i höst

Fotografi är teknik. Fotografi är ett språk. Fotografi är ett sätt att kommunicera som förändrat världen. Hos Fotografiska Academy är utbudet av kurser stort och varierande, men alltid inspirerande. Oavsett om du vill ta ditt fotograferande vidare professionellt eller för husbehov vill dokumentera nära, kära och din vardag, så har vi något för dig.

Bli medlem i Fotografiska Familjen

Som medlem i Fotografiska Familjen får du en lång rad fördelar som verkligen gör skillnad. Bland mycket annat har du alltid gratis entré och fina rabatter i både butiken, caféet och restaurangen. Dessutom får du exklusiva inbjudningar till olika event och förhandsvisningar. Vi har fyra olika medlemskap så att du kan välja det som passar ditt livspussel bäst. Klicka och läs om fler fördelar och om de olika medlemskapen

Vår restaurang

Restaurang - Öppet idag 17:00 ― 23:00

För Det nya medvetna köket är råvarans alla delar delikatesser, här skapas Conscious Cuisine som levererar hållbar njutning lagat med omtanke om både dig och planeten. I Fotografiskas restaurang med vår matkreatör Paul Svensson och hans team pågår ett ständigt utforskande av råvarornas potential. Så skapas rätter som ger våra gäster helt fantastiskt innovativa smaksensationer.

Shop

Posters & affischer

Ta hem ett minne från dina favoritutställningar. Köp 4 posters och använd koden '4for3' i kassan så behöver du bara betala för 3.

Fotokonst | Fotografiska Editions

Förvandla ditt hem till en plats fylld av kreativa uttryck med vår vackra, unika, handplockade fotokonstverk.

Presentkort

Den perfekta gåvan, som kan användas i vår butik, i restaurangen/caféet, för entrén/medlemskapen och för våra kurser.

Vår egna fotobok

'The Eye', vår egna fotobok i limiterad upplaga, skapad tillsammans med flertalet av de talangfulla fotografer som hjälpt oss att bli den internationella mötesplats vi är idag.