Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 22:00
09:00 - 21:00

Fota, filma eller skriva i jobbet

Du kan få hjälp av oss att skräddarsy en kurs eller presentation för ditt företag eller din organisation. Academy Företag kan bland annat hjälpa dig att:

Lära medarbetare att ta bättre bilder inom olika områden
Vi har kurser i allt från porträttfotografering för kommunikatörer som behöver göra egna pressbilder till tekniska grundkurser för spelutvecklare som använder fotografi som grund för 3D-renderade dataspelsmiljöer.

Höja medarbetares visuella kompetens
Så att de blir bättre på att välja, beställa och diskutera bilder. Vår erfarenhet är att resultatet oftast betydligt bättre när en grupp går en sådan kurs tillsammans än om varje individ går olika kurser.

Skapa kreativa workshops
För att till exempel höja nivån på företagets instagramkonto - både vad gäller bilderna i sig och hur det går att arbeta med samspelet mellan bild och text för att skapa ett större engagemang.

Varje utbildningsuppdrag är unikt, och vi utgår alltid från vilka specifika behov. Kurser kan vara allt från ett par timmar till ett heldagar.

Inspirationsföreläsningar

Utöver de skräddarsydda kurserna, som syftar till att ge deltagarna en specifik och högst praktiskt användbar kompetens, gör vi också inspirationsföreläsningar som har fokus på underhållning och teambuilding och lärande på en individuell nivå. Till exempel:

"Bli en bättre fotograf på 30 minuter" - är vår mest populära inspirationsföreläsning som vi ibland kombinerar med en fototävling.

"Från abstrakt till konkret" - är en föreläsning och workshop som handlar om att ge en värdegrund visuell gestaltning.

Vänligen kontakta Ida Ekdahl för mer information eller bokning.