Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
Stängt idag
09:00 - 23:00
09:00 - 22:00

Live: Oscar Zia | Studio Live

På torsdag 8 november gästas Fotografiska Studio Live av Oscar Zia. Han går på scenen runt 20-tiden.

Svensk pop inspirerat av ärlighet och känslor. Med ett visuellt tankeväckande nummer i 2016 års upplaga av Melodifestivalen imponerade Oscar Zia på både publik och press vilket tog låten Human till en hedrande andraplats. Efter succén i Melodifestivalen upplevde Zia att det blev allt svårare att skapa musik. Efter en paus från musiken där han i stället lagt fokus på sökandet efter kärlek är Zia nu tillbaka i rampljuset. Med hjälp av texter baserat på finare kriser och starkare perspektiv startade han om sin musikkarriär i början av året med låten Det går aldrig, följt av Kyss mig i slo-mo som framförs tillsammans med Leslie Tay. De nya låtarna speglar hans personlighet och uppmanar att vara mer rakt på sak. Han beskriver det själv som att livet är för kort för att vara osäker.

I våras började Oscar Zia på ny musik tillsammans med artister så som Miss Li, Ji Nilsson och Linnea Henriksson. Musiken speglar hans egna upplevelser och känslor. Oscar Zia är aktuell med Ep:n Din som släpps den 2 november. Spelningen på Fotografiska är Zias första där han står ensam på scen med sitt egna band. Vi välkomnar er till en magisk popkväll med Oscar Zia!

 

Varje vecka presenterar vi ett nytt schema för ständigt överraskande Fotografiska Studio Live. Räkna med live-musik, poesi, DJs, konst, litteratur och andra samtida uttryck. Vi rekommenderar dig självfallet att bli medlem för 59 kr/månaden vilket ger dig tillgång till allt huset har att erbjuda, inklusive Fotografiska Studio Lives fullspäckade program. Registrera ditt medlemskap via vår app eller på vår hemsida.

Är du inte medlem gäller vanlig entrébiljett vid varje enskilt besök á 155 kr.

Glöm inte heller att följa Fotografiska Studio Live på Facebook och Instagram som ger dig stenkoll på kommande spelningar.