Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 19:00

Vi firar 8 år med The Eye

Enda sedan Fotografiska öppnade 2010 har vi haft förmånen att stå värd för fantastiska fotografer och utställningar. Nu har vi samlat 253 bilder från 83 av de bästa fotograferna i världen i en volym, fotoboken The Eye. En hisnande resa genom fotografier som får dig att vakna, känna dig lycklig, fälla en tår eller bli provocerad.

The Eye finns att köpa i vår butik på muséet eller i vår onlineshop.
Boken köpes för 495 kr i pocket och för 875 kr inbunden.

Vår restaurang

Restaurang - Öppet idag 17:00 ― 23:00

För Det nya medvetna köket är råvarans alla delar delikatesser, här skapas Conscious Cuisine som levererar hållbar njutning lagat med omtanke om både dig och planeten. I Fotografiskas restaurang med vår matkreatör Paul Svensson och hans team pågår ett ständigt utforskande av råvarornas potential. Så skapas rätter som ger våra gäster helt fantastiskt innovativa smaksensationer.

Bli medlem i Fotografiska Familjen

Som medlem i Fotografiska Familjen får du en lång rad fördelar som verkligen gör skillnad. Bland mycket annat har du alltid gratis entré och fina rabatter i både butiken, caféet och restaurangen. Dessutom får du exklusiva inbjudningar till olika event och förhandsvisningar. Vi har fyra olika medlemskap så att du kan välja det som passar ditt livspussel bäst. Klicka och läs om fler fördelar och om de olika medlemskapen

Shop

Posters

Ta hem ett minne från dina favoritutställningar. Köp 4 posters och använd koden '4for3' i kassan så behöver du bara betala för 3.

Editions

Förvandla ditt hem till en plats fylld av kreativa uttryck med vår vackra, unika, handplockade fotokonstverk.

Kurser

Oavsett om du är nybörjare eller proffs så lär du dig att utveckla dina fotokunskaper på våra kurser.

Presentkort

Den perfekta gåvan, som kan användas i vår butik, i restaurangen/caféet, för entrén/medlemskapen och för våra kurser.