Söndag 15 oktober

Dumma människor
x Echo Chambers

En livepodd om att våga kliva ut i det okända

Den omåttligt populära vetenskapspodden Dumma människor, med psykolog Björn Hedensjö och programledare Lina Thomsgård, gästar Fotografiska för en exklusiv livepodd som kan förändra din världsbild och få dig att ta ett kliv ut i det okända.

I anslutning till Erik Johanssons utställning The Echo Chamber bjuder vi in vetenskapspodden Dumma Människor för att reda ut begreppen: Echo Chamber, Filterbubbla och Comfort Zone. Vad betyder det – varför håller vi oss gärna där, och vad händer när vi ger oss ut i det okända?

Följ med när ett podd-avsnitt spelas in på Fotografiska under ledning av Lina Thomsgård och psykologen Björn Hedensjö! 

Om Dumma Människor 

Lina Thomsgård och Björn Hedensjö är duon bakom Sveriges största och roligaste vetenskapspodd som med tips-späckade, underhållande avsnitt har förklarat vår mänskliga dumhet och förtrollat en växande publik i mer än fem år. 

Lina Thomsgård är flerfaldigt prisbelönad verksamhetsutvecklare, pr-konsult, kulturskribent och programledare. Hon har föreläst i mer än tio år om jämställdhet, mångfald, rekrytering och mänskligt beteende.

Björn Hedensjö är psykolog och författare med psykologexamen från Karolinska institutet som ofta dyker upp som expert på mänskligt beteende i tv och radio. Han har bakgrund som mediechef och har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi.

Detaljer

När: Söndag 15 oktober 

Ordinarie pris: 275 kr
Medlemmar Collector/Companion: 125 kr
Medlemmar Curator: kostnadsfritt (gäller ej sällskap)

I biljett ingår entré till hela Fotografiska och aktuella utställningar i huset. Begränsat antal platser!

 

Söndag 15 oktober

  • 16:00 Dörrarna öppnas till eventmatsalen på plan 2 
  • 16:30 Samtalsstart – Livepodd 
  • 17:20 Frågor från publiken 
  • 18:00 tack för ikväll
Boka din plats INTE MEDLEM ÄNNU? KLICKA HÄR