Sön 4 september

FUJIFILM Masterclass: Aida Chehrehgosha

Närbild av ett konstnärskap

En öppenhjärtlig masterclass med Aida Chehrehgosha – en av Sveriges främsta fotokonstnärer. Få en nära inblick i Aidas konstnärskap där det kreativa flödet och sårbarheten står i fokus.

Om FUJIFILM Masterclass

Få en nära inblick i Aida Chehrehgoshas konstnärskap som har sträckts sig över 20 år. Ett konstnärskap som i backspegeln tydligt jobbat under ett och samma tema: ett försök till förståelse och självläkning i en familjekonstellation. Men också hur arvet har påverkat generationer

Vi får uppleva sårbarhet på nära håll både i den konstnärliga processen men också hur sårbar kreativitet i stort kan vara. Chehrehgosha kommer att berätta om alla delar i skapandet för att öppna upp till en mer transparent dialog kring det kreativa flödet. 

Vi kommer att få ta del av exakt hur detaljerat Chehrehgosha jobbar men också få en inblick i var det tog henne, hennes krasch och hennes väg tillbaka samt den stora kampen att hitta en ny identitet igen.

För att skapa en magisk närvaro har Aida valt att ta hjälp av andningspedagogen Markus Masip.

Detaljer

Masterclassen är kostnadsfri för medlemmar. Ordinarie pris 499 sek. Inte medlem än – bli det här! Din biljett gäller i hela huset innan eller efter ditt besök.

Var: Ellen, plan 0 insläpp via evententrén, kajsidan på Fotografiska-huset. 

Under eftermiddagen finns lättare förtäring till försäljning.

 

Söndag 4 september
Kl 14:00 –17:00 (ink 30 minuters paus)

Boka besök INTE MEDLEM ÄNNU? KLICKA HÄR

OM Aida

Aida Chehrehgosha är en Stockholmsbaserad konstnär som arbetar både med fotografi och film. Under de senaste tio åren har hon haft ett stort antal uppmärksammade utställningar och hon ses av många som en av Sveriges främsta fotokonstnärer.