Hemtrevligt med Elsa Billgren & Sofia Wood

Ett boksamtal om hemmet där livet aldrig är undanplockat

I boksamtalen vi arrangerar tillsammans med Bookling träffar vi aktuella författare i samtal och beröringspunkter alla kan mötas kring på något sätt. I våras bjöd Lotta Lundgren, Amat Levin och Jonatan Unge oss på såväl skratt som tankeställare kring ämnen om allt från till exempel matfotografi och kokboksporr, svart historia och vår samtid till kärlek och ensamhet. Denna gång möter vi Elsa Billgren och Sofia Wood när de tillsammans med Helle Schunnesson dyker ner i frågor om något vi alla har mycket åsikter och känslor kring; hemmet.

OM KVÄLLEN

Vad gör ett inbjudande hem? Kanske är det vasen som speglar sig i solen, en pasta som framkallar matminnen från barndomen, ett ärvt föremål eller en bukett som man bundit själv? Elsa Billgren och Sofia Wood, aktuella med boken Nyckeln till hemmet – Inredning, vänner och maten vi delat, har svaren. Möt dem i ett samtal med Helle Schunnesson där de delar med sig av sina bästa tips kring hur du skapar din egen hållbara, personliga och trygga oas. 

Passa på att ställa frågor och få inspiration, idéer och självförtroende kring det där loppisfyndet du älskar men som inte hittat sin plats än, middagsrecept, posters vs antik konst, DIY-projekt … allt som gör ditt hem till just ditt!  

Detaljer

Plats: Eventmatsalen, plan 2

Pris: 295 kr
Medlemmar: 95 kr
Fotografiska Curator-medlemmar: gratis (gäller ej sällskap)

I biljett ingår entré till hela Fotografiska och aktuella utställningar i huset.
Begränsat antal platser – boka din plats nu!

 

Söndag 2 oktober
Kl 16-18

Boka din plats INTE MEDLEM ÄNNU? KLICKA HÄR