Söndag 3 december 

Hip-Hop: Workshop med Cleo

– En hiphop-workshop med fokus på självkänsla, prestationsångest och skapande ledd av rapparen Cleo

Ta del av en unik chans att hitta ditt personliga uttryck i röst, kropp och ordval med ingen mindre än den prisade rapparen Cleo. Tell Dem Workshopen är uppdelad i tre delar, samtal och diskussion, röstkännedom och låtskriveri och kräver inga förkunskaper. Hiphop är ett kraftfullt uttryck som uppmanar till att ta för sig – Tell Dem Workshopen är därför perfekt för alla som har ett intresse för rapp och vill utforska sitt personliga uttryck.

Om kvällen

Vi ses i Eventmatsalen på Plan 2. Deltagare har även möjlighet att ta del av Hip-Hop: Conscious, Unconscious utställningen för en extra fördjupning i Hip-Hopen.

Detaljer

Söndag 3 december
15.30 – 18.30

Priser:

  • Ordinarie: 350 kr
  • Under 25 år/Student: 175 kr
  • Medlemmar: 175 kr

 

Pris inkluderar entré till hela Fotografiska.
Plats: Eventmatsalen Plan 2, Fotografiska Stockholm
Obs! Minimiålder 15 år på denna workshop.

Tider:

  • 15:00 dörrar öppnas
  • 15:30 Workshop börjar
  • 18:30 Tack för idag
Boka din plats INTE MEDLEM ÄNNU? KLICKA HÄR

Om Cleo

Rapparen Cleo har prisats på Manifestgalan, P3 Guld, SKAP och Kingsizegalan samt hyllats för såväl sina konserter som för sitt auktoritära och kompromisslösa uttryck. Hon har i ett par decennier varit en igångsättande och ifrågasättande eldsjäl vars konstnärliga kapacitet och karisma hela tiden signalerat stordåd. I sällskap med Vanessa Marko drev hon också kultur- och musiknätverket Femtastic som uppmuntrade och inspirerade andra kvinnliga skapare att våga ta utrymme själva. De stod även bakom FATTA-kampanjen, som lyfte frågan om en förändrad syn på sexualitet, våldtäkt och samsyn.