2-3 december

Porträtt med Knut Koivisto

Välkommen till en workshop i porträttfotografi med en av Sveriges mest respekterade fotografer tillika skaparen av Fotografiskas Wall of Fame - Knut Koivisto!

Om kursen

Välkommen till en ny helgkurs med Knut Koivisto. Kursen pågår lördag och söndag 2-3 december med start kl 10.00 . Två dagar jobbar vi med ljus, berättande och positionering. Lunch och fika ingår båda dagarna samt entré till alla utställningar att inspireras av i huset. 

Vem är då Knut Koivisto? 1997 öppnade han sin första ateljé med inriktning på företagsporträtt och stillbilder inom svenska storfilmer och TV. Detta var startskottet på framgångssagan och idag är Knut en av Sveriges mest respekterade porträttfotografer. Har ni varit på Fotografiska så kan ni inte ha missat hans porträtt av fotografer som klättrar längst Fotografiskas Wall of fame – en stående och ständigt växande utställning. Med sin humanistiska världsbild ser han bortom den avbildades titel och rakt in i hjärtat, alltid med individen i fokus. Hans avskalade porträtt fångar verkligheten såsom den är, utan påtvingade poser och fingerade personligheter.  

Knut är dessutom en av X-Photographers – FUJIFILMs 15 ambassadörsfotografer, som haft en central roll i utvecklingen av FUJIFILMs produkter. 

Detaljer

Pris:

  • Ordinarie: 5495 kr inkl. moms
  • I priset ingår lunch och fika för båda dagarna.
  • Betala med presentkort? Använd ditt presentkort i varukorgen.
  • Betala med Klarna? Välj betalsätt i betalsteget.

 

Medlemmar: Som medlem har du alltid 10% rabatt i webbshopen, så även på kurser. Logga in vid köp med dina medlemsuppgifter så registreras rabatten automatiskt.

Curator: Som Curator har du alltid 20% rabatt i webbshopen, även det på kurser. Logga in vid köp med dina medlemsuppgifter så registreras rabatten automatiskt.

Begränsat antal platser.

 

Lördag 2 december, kl. 10-15
Söndag 3 december, kl. 10-17

Boka din plats Inte medlem än? Bli det idag!