23-24 sep, 14-15 okt

Porträtt med Knut Koivisto

Exklusiv workshop i Peter Lindberghs anda

I en hyllning till Peter Lindbergh erbjuder vi dig en workshop i porträttfotografi med en av Sveriges mest respekterade fotografer tillika skaparen av Fotografiskas Wall of Fame – Knut Koivisto! 

 

Foto ovan: Mia Galde

Om kursen

Välkommen på en porträttworkshop med Knut Koivisto i Peter Lindberghs anda. Kursen pågår en lördag och en söndag med start klockan 10. Vi träffas på Fotografiska och kommer att hålla till både inomhus och utomhus. Två dagar jobbar vi med ljus, berättande, positionering etc och kommer att ha nära dialog med Knut inför och efter kursens avslutande. 

Detaljer

PRIS:

  • Ordinarie: 5595 kr
  • I priset ingår lunch och fika för båda dagarna.

Medlemmar: Som medlem har du alltid 10% rabatt i webbshopen, så även på kurser. Logga in vid köp med dina medlemsuppgifter så registreras rabatten automatiskt.

Curator: Som Curator har du alltid 20% rabatt i webbshopen, även det på kurser. Logga in vid köp med dina medlemsuppgifter så registreras rabatten automatiskt.

Begränsat antal platser.

 

Vi har två tillfällen att välja på:

Lördag 23 september, kl 10-15

Söndag 24 september, kl 10-17

Alternativt:

Lördag 14 oktober, kl 10-15
Söndag 15 oktober, kl 10-17

Boka din plats Inte medlem än? Bli det idag!

Om Knut Koivisto

Vem är Knut Koivisto? 1997 öppnade han sin första ateljé med inriktning på företagsporträtt och stillbilder inom svenska storfilmer och TV. Detta var startskottet på framgångssagan och idag är Knut en av Sveriges mest respekterade porträttfotografer. Har ni varit på Fotografiska så kan ni inte ha missat hans porträtt av fotografer som klättrar längst Fotografiskas Wall of fame – en stående och ständigt växande utställning. Med sin humanistiska världsbild ser han bortom den avbildades titel och rakt in i hjärtat, alltid med individen i fokus. Hans avskalade porträtt fångar verkligheten såsom den är, utan påtvingade poser och fingerade personligheter.  

Knut är dessutom en av X-Photographers – FUJIFILMs 15 ambassadörsfotografer, som haft en central roll i utvecklingen av FUJIFILMs produkter.

Om Peter Lindbergh

Peter Lindbergh har sin första stora utställning, Lightness of Being, i Sverige på Fotografiska. De flesta känner igen hans ikoniska 90-talsporträtt av supermodeller som Naomi Campbell, Cindy Crawford och Kate Moss och skådespelare som Kate Winslet, Uma Thurman, Mick Jagger och Alicia Vikander, och hans unika bildspråk har kommit att prägla generationer av fotografer, designer och andra kreatörer.  

Läs mer om Lightness of Being