28-29 Jan, 25-26 Mars

Porträtt med Knut Koivisto

Exklusiv workshop i Hans Geddas anda

I anslutning till Hans Geddas utställning Nära ögat erbjuder vi dig en workshop i porträttfotografi med en av Sveriges mest respekterade fotografer tillika skaparen av Fotografiskas Wall of Fame – Knut Koivisto! Första tillfället tog slut snabbt så nu släpper vi upp nya datum!

 

Foto ovan: Mia Galde

Om kursen

Kursen pågår en lördag och söndag på Fotografiska med start klockan 10. Under två dagar kommer ni att arbeta med ljus, berättande, positionering och massa annat kring porträtt. Det verk du är mest nöjd med kommer du dessutom få visa upp på Fotografiska under sista dagen och få med dig hem.

Detaljer

FÖR NÄRVARANDE FULLBOKAT BÅDA KURSTILLFÄLLENA

Pris:

  • Ordinarie: 5495 kr
  • Medlem: 4995 kr
  • Curator: 4495 kr

 

Lunch och fika ingår i priset. Begränsat antal platser.

 

Lördag 28 januari, kl. 10-15 (Fullbokat)
Söndag 29 januari, kl. 10-17 (Fullbokat)

Samt extrainsatta datum:
Lördag 25 mars, kl. 10-15
Söndag 26 mars, kl. 10-17

Boka din plats

Om Knut

Vem är Knut Koivisto? 1997 öppnade han sin första ateljé med inriktning på företagsporträtt och stillbilder inom svenska storfilmer och TV. Detta var startskottet på framgångssagan och idag är Knut en av Sveriges mest respekterade porträttfotografer. Har ni varit på Fotografiska så kan ni inte ha missat hans porträtt av fotografer som klättrar längst Fotografiskas Wall of fame – en stående och ständigt växande utställning. Med sin humanistiska världsbild ser han bortom den avbildades titel och rakt in i hjärtat, alltid med individen i fokus. Hans avskalade porträtt fångar verkligheten såsom den är, utan påtvingade poser och fingerade personligheter.  

Knut är dessutom en av X-Photographers – FUJIFILMs 15 ambassadörsfotografer, som haft en central roll i utvecklingen av FUJIFILMs produkter.

Om Nära ögat

Fram till 29 januari kan vi njuta Hans Geddas porträtt i utställningen Nära ögat på Fotografiska. Den internationellt erkända fotografen från Flen är berömd för sina unika porträtt – Astrid Lindgren, Tove Jansson, Andy Warhol och Nelson Mandela är bara några av dem som har stått framför hans kamera.

Läs mer om utställningen Nära Ögat