19 april, 26 april, 3 & 10 maj

Växtmagi - en exklusiv middagsupplevelse

Tillsammans med designern Karin Bjurström har vi skapat en exklusiv middagsupplevelse där vi får njuta av att inspireras av Karins mönsterskapande och kökschefen Martin Walls meny – allt inspirerat av växtriket.

Om middagen

Utställningen In Bloom hyllar människans relation till naturen och det vill vi självklart spinna vidare på i vår restaurang. Under en middagssittning i vår matbar kommer designern Karin Bjurström som till vardags driver klädmärket Alice Fine, att skapa ett konstverk på tyg – med hjälp av färgningsmaterial såsom fläder, nässlor, rödkål och lök och blåbär. Köksmästaren Christophe Buchet & Fotografiskas kökschef Martin Wall har skapat en meny utifrån Karins råvaror vilket tillsammans skapar en växtmagi för både sinne och smak. 

Under middagen får du inspiration kring både växtfärgning, mönsterskapande och smaksensationer från växtriket.

Detaljer

Denna unika middagssittning har ett begränsat antal platser och är endast bokningsbar följande onsdagar: 19 april, 26 april, 3 & 10 maj.  

Pris Curator-medlemmar: 1195 kr. Endast tillgängligt för bokning till och med söndag 5 mars, information samt bokningslänk skickas via separat mejl. 

Ordinarie pris: 1495 kr

I priset ingår menyn, matchande dryckespaket, föreläsning med unik inblick i växtrikets potential samt entré till hela Fotografiska och alla utställningar. Avbokningar kan senast ske 1 vecka innan bokat besök.

OBS: Eftersom detta är en specialkomponerad meny så har vi tyvärr inte möjlighet att anpassa rätterna efter allergier eller önskningar, vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.

 

19 april, 26 april, 3 & 10 maj
Kl 18:30-21:00

Boka bord