Lördag 25 mars

Visual Art Club | LIVE: Dungen & JOY

Fotografiska Live presenterar Visual Art Club – ett nytt klubbkoncept som är en audiovisuell konstupplevelse på Fotografiska fyra tillfällen under 2023. Varje klubb blir en uppslukande upplevelse med livemusik, dj-uppträdanden och dans som omsluts av konstinstallationer i den största lokalen på Fotografiska med en 200 kvadratmeter stor projektionsyta. Premiären blir 25 mars då vi firar in sommartid med en kväll som hyllar människans relation med naturen. Kvällens artister: Dungen och JOY.

Om kvällen

Den allra första Visual Art Club firar vi in sommartiden på temat ”The Power of Nature” i anslutning till vårens stora fotoutställning In Bloom. Med akter som bandet Dungen och artisten JOY blir det en kväll som omsluts av musik, skapande och naturens kraft. Utöver en spelning med ett av Sveriges mest hyllade band – som släppte det kritikerrosade albumet En Är För Mycket Och Tusen Aldrig Nog i höstas – bjuds det också på ett dj-set signerat Dungens sångare Gustav Ejstes. Dessutom är det världspremiär för bandets samarbete med Isidor Estrada som med olika grafiska element skapar ”en visuell resa från stad, land, himmel, jord och verklighet”. Under kvällen bjuder multikreatören JOY på ett liveframträdande med musik och konst.

Detaljer

Plats: Annie. Ingång evententré på kajsidan av Fotografiska.

FULLBOKAT!
Åldersgräns 18 år.
I biljetten ingår entré till Fotografiska, passa på att njuta av utställningarna, ta ett glas eller äta middag hos oss innan eventet.

 

Lördag 25 mars
kl 21.00-02.00

Köp biljett