Fotografiska Live

Välkommen till en ny slags livescen i vårt hus – Fotografiska Live, ett program med extra allt. Från artist talks, guidningar, förhandsvisningar och vernissage – till mer gränsöverskridande programpunkter som litteratursamtal, klubb och livemusik, kreativa workshops och inspirationsevenemang från vårt hållbara och prisbelönta kök.

Fotografiska Live är ett vibrerande kalendarium som varje vecka kommer bjuda in till huset och ge nya insikter och kul eller oväntad inspiration. Här strävar vi efter att vara vad man på franska kallar je ne sais quoi - ha oväntad kittlande kvalitet, ge våra gäster en chans att ta del av något glittrande, underbart här och nu och som inte händer igen.

Oct 28

Kl. 19.00

Boksamtal

I samarbete med Bookling presenteras ännu ett spännande samtal med två författare från olika generationer med liknande tematik.

Learn More and Book

Nov 2

Kl. 11.00–16.00

Prinsparets Stiftelse | #nejtillnäthat 2.0

Vill du vara med och bidra till ett säkrare och mer empatiskt liv på nätet? Du är varmt välkommen till Prinsparets Stiftelses digitala installation #nejtillnäthat 2.0 som arrangeras på Fotografiska.

Learn More and Book

1–5 november

Höstlov på Fotografiska

Upplev höstlovet på bästa sätt. Låt hela släkten delta i en busig och lärorik familjevisning av vår nya utställning The Pet Show, om människans bästa vän: husdjuret! Vi ses på Fotografiska.

Learn More and Book