Fotografiska Live

Fotografiskas nya livescen bjuder på ett levande program med upplevelser och inspiration i form av artist talks, guidade visningar, förhandsvisningar och andra happenings. Och ibland mer gränsöverskridande programpunkter som litteratursamtal, klubb och livemusik, kreativa workshops och inspiration från vårt hållbara och prisbelönta kök.

Fotografiska Live har ett sprudlande kalendarium och varje vecka kan du se fram emot ny inspiration. Livescenen är en chans att ta del av unika upplevelser som skapas i stunden, tillsammans med dig.

Onsdagar och torsdagar

Guidade visningar

Ta del av våra guiders unika historier bakom artisterna och låt dig inspireras av varje utställning i vårt hus. Vi lovar ett besök som kommer att väcka nya tankar. Varje onsdag och torsdag mellan 16.00–20.00.

Learn More and Book

Jullov på Fotografiska

Spendera jullovet på bästa sätt och gör något kul och annorlunda med hela släkten. På Fotografiska Stockholm kan du under jullovet uppleva en härlig och lärorik familjevisning av vår busiga utställning The Pet Show, om människans bästa vän: husdjuret!

Learn More and Book

Dec 4

Kl. 10.00–23.00

The Future is Here

Välkommen till framtiden och en ny era i modehistorien, där kläderna vi bär inte bara definieras av trender och smak utan av innovativa material och omvälvande teknologi. Upptäck innovationerna på Fotografiska 4–5 december 2021. I samarbete med H&M Foundation.

Learn More and Book

Dec 9

Kl. 18.30

Fotoklubben | Bilden och makten

Tema: Bilder formar oss, mer nu än någonsin tidigare i historien. De styr vår uppfattning om vad som är normalt, och vad som är eftersträvansvärt. Nästa Fotoklubben handlar om bilden och makten. Fotoklubbens Göran Segeholm och Anja Hirdman, författare och professor vid Stockholms universitet.

Learn More and Book

Dec 31

Kl. 18.00–01.00

Nyårsmiddag 2021

Boka en legendarisk nyårsmiddag på Fotografiska. Skåla ut 2021 och in 2022 med en champagnekantad, dansant middag med vinterns absolut bästa råvaror.

Learn More and Book