Restaurangen

Vi bjuder med dig på en gastronomisk hållbarhetsresa, välkomna ombord!

OM RESTAURANGEN

I vår prisbelönta restaurang tillagar vi all mat utifrån det godaste växtriket har att erbjuda, alltid efter aktuell säsong. Vi erbjuder en helhetsupplevelse med fokus på en slående femrättersmeny tillsammans med matchande dryck (med/utan alkohol). Vi ser också dryck som ett hantverk: därför är vi stolta över att Fotografiska rekommenderas av Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm.

Avsmakningsmenyn är en 360°-matupplevelse där varje beståndsdel i varje rätt fyller en funktion och berättar en historia. Varje tugga lämnar en eftersmak att vara stolt över. Vegetariskt spelar alltid huvudrollen hos oss men kött, fisk, fågel eller skaldjur finns ofta som tillval eller sällskap på tallriken. 

Att vi vill inspirera till en mer medveten värld genomsyrar hela Fotografiska, och självklart syns det även på vår meny. Välkommen till originalet – där allting började.

Lördagslunch på Fotografiska!

Börja din lördag på bästa tänkbara sätt hos oss. Från lördag 25 mars serverar vi trerätterslunch på Fotografiska – kalla och varma rätter från vårt prisbelönta kök, som avrundas med dessert från vårt alldeles egna konditori. En LUS (Lunch Utan Slut) med Stockholms vackraste utsikt över hamninloppet, kombinerat med högklassig fotokonst. Entrén till alla våra utställningar ingår!

Boka bord för middag Boka lördagslunch

ÖPPETTIDER & PRISER

Middag
Kl 18—23, tisdag-lördag (Sista bokningsbara tid 20:00).

Pris:

  • Tisdag – Torsdag 850 kr/p
  • Fredag 950 kr/p
  • Lördag 1050 kr/p

 

Lunch
Kl 12-14:30, lördagar.
Pris: 750 kr/p

Entrén till alla våra utställningar ingår, vi hjälper dig i huvudentrén. Passa på att komma lite tidigare eller stanna en stund efter middagen/lunchen för att avnjuta världens bästa fotografier.

Restaurangen är öppen till och med den 17 juni och tar därefter sommaruppehåll.

Boka bord för middag Boka lördagslunch
En rotselleri “pastrami” med inlagd gurka, enbär och surkål