Restaurangen

Vi bjuder med dig på en gastronomisk hållbarhetsresa, välkomna ombord!

OM RESTAURANGEN

I vår prisbelönta restaurang tillagar vi all mat utifrån det godaste växtriket har att erbjuda, alltid efter aktuell säsong. Vi erbjuder en helhetsupplevelse med fokus på en slående femrättersmeny tillsammans med matchande dryck (med/utan alkohol). Vi ser också dryck som ett hantverk: därför är vi stolta över att Fotografiska rekommenderas av Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm.

Avsmakningsmenyn är en 360°-matupplevelse där varje beståndsdel i varje rätt fyller en funktion och berättar en historia. Varje tugga lämnar en eftersmak att vara stolt över. Vegetariskt spelar alltid huvudrollen hos oss men kött, fisk, fågel eller skaldjur finns ofta som tillval eller sällskap på tallriken. 

Att vi vill inspirera till en mer medveten värld genomsyrar hela Fotografiska, och självklart syns det även på vår meny. Välkommen till originalet – där allting började.

ÖPPETTIDER & PRISER

  • Tisdag – Torsdag 850 kr/p
  • Fredag 950 kr/p
  • Lördag 1050 kr/p

 

18—23, tisdag-lördag
(Sista bokningsbara tid 20:00).

Passa på att komma lite tidigare eller stanna en stund efter middagen för att avnjuta världens bästa fotografier – då man har bokat bord i Restaurangen ingår entréavgiften och biljetter behöver inte förbokas, vi hjälper dig på plats.

Boka bord
En rotselleri “pastrami” med inlagd gurka, enbär och surkål