Öppnar igen i vinter

Restaurangen

OM RESTAURANGEN

I vår prisbelönta restaurang tillagar vi all mat utifrån det godaste växtriket har att erbjuda, alltid efter aktuell säsong. Vegetariskt spelar alltid huvudrollen hos oss men kött, fisk, fågel eller skaldjur finns ofta som tillval eller sällskap på tallriken. Att vi vill inspirera till en mer medveten värld genomsyrar hela Fotografiska, och självklart syns det även på vår meny.

Vi ser också dryck som ett hantverk: därför är vi stolta över att Fotografiska rekommenderas av Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm.

Om du även vill besöka våra utställningar får du som middagsgäst rabatt på entréavgiften. Kom lite tidigare eller stanna en stund efter middagen för att avnjuta världens bästa fotografier. Vi hjälper dig i entrén.

Öppnar igen i vinter

Fram till att restaurangen öppnar igen vill vi tipsa om Chef’s Table – vår mest intima matupplevelse om fem rätter, serverade och skapade mitt framför dina ögon i vår vibrerande matbar. Vi har 18 exklusiva platser varje fredag och lördag. Hur låter det?

Läs mer om Chef's table