MÖTEN OCH EVENT

Ett möte eller konferens över dagen eller en kick off, produktlansering eller fest för hundratals gäster? Våra inspirerande lokaler vid Stadsgårdskajen med den hänförande utsikten mot vattnet, bjuder på en otrolig inramning för alla typer av möten. Vi har konferenslokaler i alla tänkbara storlekar och alla tekniska finurligheter som krävs. De pågående fotoutställningarna adderar inspiration till era möten och vårt prisbelönta kök bjuder på fantastiska smakupplevelser för gästerna. En perfekt plats att mötas på helt enkelt. Vi erbjuder också en rad aktiviteter med upplevelser för alla sinnen, som skapar ytterligare inramning till konferens eller event.

För att hitta den perfekta lokalen för ditt event eller möte, fyll i typ av event och antal gäster i formuläret nedan.
Hitta lokal

Våra lokaler

En konferens hos oss är inte som andra konferenser. I våra inspirerande lokaler kan vi bjuda på en unik inramning.
Läs mer

Välkommenpå visning

Fotografiskas ambition är att skapa fantastiska möten för våra gäster. I vad som en gång var det Stora Tullhuset, med utsikt över Stockholm och Saltsjön, erbjuder vi moderna och flexibla lokaler med fokus på upplevelser i världsklass. Alltid med en genomgående hållbarhetsprofil.

Våra lokaler bjuder in till kreativitet, inspiration och lekfullhet. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över vår huvudstad. Vi kan även erbjuda fullt utrustade studios för att livestreama ert event, eller skapa hybrida mötesformat. Välkommen att boka in en visning så får du veta mer om husets alla möjligheter!
Bokningsförfrågan visning

Jul på Fotografiska

På Fotografiska välkomnar vi i år större sällskap till att fira in årets kulinariska högtid, på vårt sätt. På vårt julbord erbjuder vi hållbar njutning, med smaker som hör säsongen och julen till.
Läs mer