MÖTEN OCH EVENT

I Fotografiskas storslagna lokaler vid vattnet med stadens naturskönaste utsikt finns framtidens event- och mötesplats. Här sker årligen 700 små och stora event: fysiska liksom digitala och hybrida möten. Vi erbjuder innovativa, skräddarsydda konceptlösningar - allt för att berika era möten med teknik i världsklass, konstupplevelser och fantastiska smakupplevelser från vårt prisbelönta kök. Alltid med visionen att inspirera till en mer medveten värld.
Bokningsförfrågan

Kom hit

på visning

Fotografiskas ambition är att skapa fantastiska möten för våra gäster. I tullhuset med utsikt över Stockholm och Saltsjön erbjuder vi moderna och stilrena lokaler med fokus på digitala upplevelser i världsklass och en genomgående hållbarhetsprofil. Vi är mycket stolta över vårt hus och huserar årligen 700 möten.

Våra lokaler är toppmoderna. Miljön är avskalad och stilren. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över Stockholm. Vi kan även erbjuda en fullt utrustad Fotografiska–studio för att TV–dokumentera och/eller livestreama ert event. Hör av er så bokar vi in en visning och ser till att hitta en lösning som passar er!
Bokningsförfrågan

Mat och dryck i världsklass!

Skicka en förfrågan
Fotografiskas välrenommerade kök serverar alltid god och hållbar mat efter säsong. Vår växtbaserade restaurang prisades 2021 med Guide Michelins Gröna Stjärna - något vi är mycket stolta över. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan skapa smaker och möten ni minns.