David är ett av våra mötesrum som ligger på plan 3, i den östra delen av Fotografiska. Rummet inbjuder till inspirerande möten i en kreativ miljö, och bjuder även på en härlig utsikt över Stockholms inlopp.

Visste du att det finns forskning inom neurodesign som säger att vi är mer produktiva i blå rum, på grund av den lugnande känslan färgen ger, och att det i sin tur stimulerar produktivitet. Dovare nyanser, som den vackra duvblå kulören i David, sägs också främja gemenskap och socialt umgänge. Perfekt för teambuildning!

Men varför förlita sig på forskningsrapporter när du kan ta med dig teamet och komma hit och uppleva det själv?!

För att ytterligare stimulera er kreativitet och produktivitet har vi kastat ut det klassiska konferensbordet. I David erbjuds ingen traditionell styrelsesittning. Istället erbjuder lokalen en härlig soffgrupp med kompletterande sittmöbler, som är flyttbara, vilket möjliggör för ytterligare flexibilitet.

 

Lokalen är lämplig för:

  • mindre möten och konferenser
  • workshops
  • lanseringar
  • presentationer
  • innovation jams
  • bröllop
  • digitala och hybrida möten

 

Du kan enkelt boka David direkt via formuläret nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att skicka ett mail event@fotografiska.se

David ligger i anslutning till Sarah, Lobbyn och Nick. David passar även bra som kompletterande mötesrum för grupparbeten vid en medelstor konferens i Nick, och självklart går det bra att abonnera hela våningsplanet exklusivt för ert sällskap.

David är utrustad med en TV-skärm och i lokalen finns möjlighet att koppla upp sig via Apple TV för presentationer. Vid uppkoppling mot Logitech Meetup (trådlös kamera med vidvinkel) använder vi oss av ClickShare, vilket möjliggör för smidigare presentationer och hybrida möten.

Boka direkt Se produktblad