F1

F1 är vår största lokal och ligger på entréplan i Fotografiskas östra del. I lokalen finns två stora dörrar som kan göras om till panoramafönster med utsikt mot vattnet och Stockholms inlopp. Dörrarnas bredd gör det möjligt att till och med köra in en bil i lokalen. De kan med lätthet öppnas om ni vill använda delar av gången utanför vid fikapausen, minglet efter konferensen eller före middagen.

Bredvid F1 ligger en 90 kvm stor gemensam entré. Den kan till exempel användas för registrering vid ert evenemang. På andra sidan entrélokalen ligger vår näst största lokal F2. En trappa ned ligger toaletter och ett utrymme som passar bra för en bemannad garderob.

F1 har ett permanent Watchout-system installerat. Systemet ger er möjligheter att projicera bilder, presentationer och filmer med hjälp av 8 projektorer förenade till en 55 meter lång yta fördelat på 3 väggar. En över 200 kvm stor projektion! Det digitala systemet ger er oanade möjligheter att arrangera ert möte i vilken miljö som helst. Med ett knapptryck kan lokalens väggar förändras till en karibisk solvarm strand, franska alptoppar med snöiga backar eller ert eget kontor.

Skicka ett mejl till event@fotografiska.se, ring 08-50 900 540 eller fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi till dig med mer information om vad vi kan erbjuda.

Bokningsförfrågan

Lokal

Totalyta: 390 kvm
Längd: 23 m
Bredd: 17 m
Takhöjd: 3,4 m (lägsta punkt)
Ljudabsorberande tak

Förslag på möblering/sittning

Mingel med bar: 500 p
Biosittning: 250 p (då behöver även F2 bokas)

Teknisk utrustning – Grundpaket

WatchOut (8 projektorer samt produktions- och kördator)
Scen
Ljudanläggning
Miljöljus & scenljus
Ståbord till laptop
Standardmöblering
Ström 1 x 63 A, 1 x 32 A, 8 x 16 A, 18 x 10 A
Produktion i WatchOut ingår ej

Möjligheter i F1

Minimässa
Bolagsstämma
Kick-off
Event/fest
Show/galamiddag
Kundaktivitet
Föreläsning
Konferens
Modevisning
Företagsmingel
Produktlansering