Välkommen till framtidens mötesarena och Hybridstudion Annie

Framtidens mötesmöjligheter finner du i vår Hybridstudio Annie, som är resultatet av ett samarbete mellan Fotografiska och event- och streamingteknikbolaget Adapt. I vårt hybridstudiokoncept kan vi erbjuda upp till fyra separata studiomiljöer i en och samma lokal, med möjlighet att växla mellan dessa. Dessa går givetvis att anpassa utifrån evenemangets utformande.

Hybridstudion inryms i en lokal på 390 kvm och kan användas som en stor studio för digitala sändningar, eller som en hybridstudio med både digitala och fysiska besökare.

Lokalen är grundutrustad med all ljud-, ljus-och bildteknik som krävs för att genomföra ett professionellt event. Tekniken kan enkelt anpassas och kompletteras för att passa just ditt projekt.

Studion är effektfullt inramad med en bredbildsprojektion som täcker tre väggar där du kan projicera bilder, presentationer och filmer över hela 55 meter. Detta gör att ni kan arrangera och livesända i vilken miljö som helst. Hybridstudion kan också kopplas ihop med andra studios och lokaler, eller era egna kontor, och den blir då navet i ett större hubmöte. Vi tar ett aktivt helhetsansvar och hjälper er självklart med att skapa en komplett och hållbar inramning som inkluderar mat, dryck och kompletterande ytor, samt övriga upplevelser i huset.

För ytterligare information kring vad som ingår i Hybridstudion, bokningsmöjligheter samt vilka studiomiljöer som erbjuds, se bifogat produktblad.

Skicka ett mejl till events.sto@fotografiska.com, ring 08-50 900 540 eller fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi till dig med mer information om vad vi kan erbjuda.

Bokningsförfrågan Se produktblad