Nick är vårt smarta och kreativa mötesrum för den medelstora konferensen i en härlig miljö. Lokalen ligger på plan 3 och har plats för upp till 45 gäster i biosittning eller 40 gäster vid 5 runda bord. På samma plan ligger våra mindre lokaler David och Sarah samt vår Lobby med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.

I Nick finns en 75″ SMART skärm samt två mindre skärmar för inkoppling av er egen dator. SMART skärmen har  inbyggda funktioner som t ex touch screen, whiteboard, webbläsare samt möjlighet till att spara och skicka anteckningar från skärmen direkt till deltagarna i konferensen. Med hjälp av en app kan ni styra presentationen direkt från skärmen samt koppla upp deltagare på distans som kan vara delaktig i att anteckna direkt i presentationen. I Nick finns också en magnetvägg som passar bra för kreativa grupparbeten.

Efter klockan sex kan vi omvandla Nick och Lobbyn till en mingelplats. I Lobbyn står möblerna kvar men i Nick tar vi bort stolarna och borden för att duka upp en härlig mingelbuffé.

Lokalen är lämplig för konferenser, föreläsningar, kick-offer, bolagsstämmor, minimässor, event, fester, shower, galamiddagar, modevisningar, mingel, produktlanseringar, kund- och partnerevent eller för parallella sessioner.

Du kan enkelt boka Nick direkt via formuläret nedan. Klicka den tid du vill boka och följ instruktionerna. Har du frågor, skicka ett mail event@fotografiska.se.

Boka direkt Se produktblad