Välkommen till Sarah – en lugn oas och ett av våra mötesrum som ligger på plan 3, i den östra delen av Fotografiska. Rummet inbjuder till inspirerande möten i en kreativ miljö, och bjuder även på en härlig utsikt över Stockholms inlopp.

Det finns forskning inom neurodesign som säger att gröna miljöer gör oss mer kreativa. Sarah bjuder på naturnära och mättade nyanser, med en varm grågrön kulör på väggarna. Att byta miljö kan också ha positiv effekt på kreativiteten. Välkomna att vara kreativa tillsammans på Fotografiska!

I Sarah kan vi erbjuda traditionell styrelsesittning för upp till 12 gäster, vid ett runt konferensbord i svensk natursten.

Sarah ligger i anslutning till David, Lobbyn och Nick. Sarah passar även bra som kompletterande mötesrum för grupparbeten vid en medelstor konferens i Nick, och självklart går det bra att abonnera hela våningsplanet exklusivt för ert sällskap.

Sarah är utrustad med en TV-skärm och i lokalen finns möjlighet att koppla upp sig via Apple TV för presentationer. Vid uppkoppling mot Logitech Meetup (trådlös kamera med vidvinkel) använder vi oss av ClickShare, vilket möjliggör för smidigare presentationer och hybrida möten.

Lokalen är lämplig för:

  • mindre möten och konferenser
  • styrelsemöten
  • workshops
  • presentationer
  • digitala/hybrida möten

 

Du kan enkelt boka Sarah direkt via formuläret nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att skicka ett mail events.sto@fotografiska.com

Se produktblad