Studion

Studion är en härlig yta i hjärtat av Fotografiska, belägen högst upp i huset.

Med närhet till både utställningar och restaurang kan du här mingla, festa och umgås på ett avslappnat sätt. Det finns sköna sittmöbler som inbjuder till samtal och en helt komplett scen med ljud, ljus och bildskärmar.

Lokalen har en fullt utrustad bar och ni kan välja att ha en egen bartender som blandar härliga förfriskningar. Ni kan även förbeställa enklare tilltugg.

Vår Studio passar perfekt för dig som behöver en lokal för allt från frukostseminarium till afterwork efter konferensen.

Lokalen är cirka 130 kvadrat med en fast scen om ca tio kvadrat.

På Bar-scenens väggar finns ett flertal bildskärmar som ni som gäst kan nyttja, det finns en stor videovägg där ni enkelt kan koppla in er egen dator för att visa film, bildspel eller presentationer. Bakom själva scen finns fem stycken stora skärmar som bildar en snygg bakgrund till scenframträdanden eller presentationer.

Skicka ett mejl till events.sto@fotografiska.com, ring 08-50 900 540 eller fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi till dig med mer information om vad vi kan erbjuda.

Bokningsförfrågan Se produktblad

LOKALEN ÄR LÄMPLIG FÖR:

livesändningar och hybrida möten, konferenser, föreläsningar, event, fester, shower, mingel, produktlanseringar, kund- och partnerevent eller för parallella sessioner.