Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 22:00

Lediga tjänster på Fotografiska

Fotografiska är en internationell mötesplats för fotografi med ca 500 000 gäster varje år.

Vår vision är att inspirera till en mer medveten värld. Vårt fokus ligger därför på att vara nyfikna, ifrågasättande och inkluderande. Det är så vi kommer framåt.

Hjärtat i vår verksamhet är utställningar men verksamheten inrymmer också restaurang, café & bar, event- och konferensverksamhet, utbildningsverksamhet, butik & e-handel.

Vill du förändra världen?

Vi vill inspirera till en mer medveten värld. Det är något som genomsyrar hela Fotografiska och i vårt restaurangkök skapas varje dag hållbar njutning. Det innebär mat som är lagad med omtanke om både våra gäster och planeten. Hållbarhet för oss är att se hela råvaran som en delikatess där varje del bidrar med sin speciella smak och upplevelse. Vår matkreatör Paul Svensson och hans dedikerade team utforskar ständigt råvarornas potential för att våra gäster ska få ta del av innovativa smaksensationer. Nu behöver vi förstärkning av flera eldsjälar till vår restaurang. Oavsett vilken befattning det handlar om kommer du att vara en viktig kugge för att vi gemensamt ska kunna bidra till en mer medveten och bättre värld. Är du redo för att skapa förändring?

Just nu söker vi:

Hovmästare till event
Hovmästare till restaurang
Sommelier
Servispersonal till restaurangen

Vi ser fram emot din intresseanmälan på rekrytering@fotografiska.se.