Möt Samsung Lifestyle

Samsung är en av Fotografiskas samarbetspartners och samarbetet ger dig möjlighet att köpa en Samsung Lifestyle TV med upp till 30% rabatt. För att ta del av erbjudandet, maila till offers.se@samsung.com för att få din personliga rabattkod. Uppge Fotografiska som referens, så löser Samsung resten!

Lifestyle TV utbudet består av: The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace och The Premiere. Läs mer om de olika produkterna här eller längre ner på sidan och hitta den TV som passar dig och din livsstil.

Design utgör hjärtat i det nordiska hemmet. Vi människor värdesätter vår personliga stil och vill uttrycka den på ett unikt sätt, samtidigt som tekniken är central i våra hem och vi kräver utmärkt prestanda utan att kompromissa med estetiken. Därför Samsung utvecklar Lifestyle TV:s. Modeller som låter design och innovation möta teknik i toppklass. Med QLED teknologin uppnås fantastiska färger, kontraster och ljusstyrka också i miljöer med mycket naturligt ljus. En teknologi framtagen för det moderna nordiska hemmet med stora fönster och mycket ljusinsläpp.

The Frame

Tunnare, smartare och nu ännu mer anpassningsbar. The Frame är TV:n som både kan visa ditt favoritprogram och din favoritkonst. Sätt din personliga prägel på TV:n och upplev fylliga färger och skarpa kontraster med QLED bildkvalitet. Låt The Frame bli en vacker del av ditt hem, oavsett vilket läge den visas i.
Läs mer

The Serif

Utmana TV:ns traditionella plats i hemmet. The Serif är TV:n som kan placeras var som helst i rummet och som är snygg från alla vinklar. En designmöbel med QLED teknik som ger dig fylliga färger och smarta funktioner. Den utgör själva definitionen av ren, känslomässig design som skapats för att förhöja ditt rums estetiska upplevelse.
Läs mer

The Sero

En innovativ TV som gör att du kan njuta av allt du har på mobilen i ett stort format, både horisontellt & vertikalt. QLED bildkvalitet och imponerande högtalare gör The Sero till en innovativ multimedia TV som skärminnehållet. När det är filmdags så är det bara att rotera skärmen för widescreen.
Läs mer

The Terrace

The Terrace är vår revolutionerade nyhet som tar TV:n ut i det fria. Titta på sport, serier och film samtidigt som du njuter av uteplatsen tillsammans med vänner och familj. The Terrace är en väderskyddad TV med QLED teknik som tål att vara ute året runt.

The Premiere

Ta med biokänslan hem. The Premiere är vår 4K laserprojektor med enkel installation och stilren design. Knivskarp och detaljrik bild tillsammans med ett fylligt ljud ger dig vår största TV-upplevelse. The Premiere är dessutom utrustad med Smart Hub som ger dig tillgång till appar och streamingtjänster enkelt och smidigt.