Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 22:00

PhotoMarket | Cameras, Tech & Inspiration

9–11 november på Fotografiska i Stockholm

Välkommen till PhotoMarket

Fotografi går en lysande framtid till mötes i en tid då intresset för denna teknik och uttrycksform bara ökar. Därför öppnar vi en mässa i våra största eventsalar på Fotografiska, vi kallar den för PhotoMarket, Cameras, Tech och Inspiration. Här samlas de främsta varumärkena inom foto&film med de senaste produkterna. Här möts professionella och mer avancerade fotografer, fotobransch samt fotointresserade för en PhotoMarket fylld av kunskap, inspiration och upplevelser.

Mässan kommer gå av stapeln två gånger per år, höst och vår. Premiär blir det fredag–söndag, 9–11 november 2018 där lördagen och söndagen ingår i Fotografiskas ordinarie entréavgift. Biljett till den exklusiva premiär-fredagen köpes separat.

Med stolthet välkomnar vi dig till en inspirerande helg som börjar med den exklusiva premiären den 9 november där vi erbjuder mängder av unika programpunkter. Jimmy Nelson är här med sitt nya helt unika upplägg där hans projekt med urbefolkningar sprids med hjälp av viral absolut senaste teknik, Anna Claréns fotografi fångar betraktaren direkt och Joakim Odelberg inspirerar med sin djupa kunskap om naturfotografi. Det och mycket mer under denna unika heldag i fotografins fascinerande värld där spännande föredrag varvas med Portfolio Review samt Work Shops och möjlighet att på plats köpa den bästa utrustningen marknaden kan erbjuda.

I fredagens pris á 595 kr ingår lättare förtäring och alkoholfri dryck, samt inträde till Fotografiskas utställningar.

Läs mer och köp din biljett till den exklusiva premiärdagen →

Fotografiskas PhotoMarket samlar på premiärfredagen inspirerande fotografer som Paul Hansen, Jimmy Nelson, Anna Clarén, Joakim Odelberg, Brutus Östling, Jonas Bendiksen, Knut Koivisto, Jonathan Stenvall, Thomas Örn Karlsson, SFF. Dessutom presenteras vinnarna i Svenska Mästerskapet i Fotografi av Eszter Simone från tävlingskommittén.

Se hela helgens program →