Presentkort

Med ett presentkort från Fotografiska kan du ge bort en valfri upplevelse

Hos oss finns möjlighet att köpa presentkort med olika belopp där mottagaren själv kan välja upplevelse eller produkt från hela vårt hus. De kan till exempel köpa ett årsmedlemskap hos Fotografiska, handla posters och fotoböcker i butiken och webbshoppen, fika i restaurangen och mycket mer.

 

Presentkort finns att köpa i butik på plats i huset. Vi erbjuder också digitala presentkort som skickas direkt till mottagaren via e-post eller SMS. Välj belopp och skriv en personlig hälsning, leverans sker direkt eller på önskad tid och dag.

 

För tillfället är det tyvärr ej möjligt att använda presentkort vid biljettbokning online.

GE BORT MEDLEMSKAP

Vill du ge bort ett medlemskap i gåva till någon du håller kär? Varmt välkommen till vår butik så hjälper de dig gärna. Du kan också köpa ett digitalt presentkort som kan lösas in mot medlemskap på plats i butiken.
Köp digitalt presentkort

GILTIGHETSTID

Presentkort på Fotografiska är giltiga i två år från inköpsdatum. Kontrollera saldot på ditt presentkort här på sidan eller i butikskassan på plats. Notera att vi inte löser in presentkort mot kontanter, och presentkort kan inte heller återköpas. Presentkort som gått ut kan inte förlängas. Fotografiska ansvarar inte för om kortet blir stulet eller tappas bort.

KONTROLLERA SALDO

Följ länken nedan för att kontrollera saldo på utfärdat presentkort.

Kontrollera saldo