Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 22:00

Vår restaurang | Fotografiska i Stockholm

Det nya medvetna köket

Restaurangen

Vår mat- och drycksfilosofi

Fotografiskas mat- och drycksfilosofi, signerad av vår matkreatör Paul Svensson, flyttar ständigt fram gränserna och skapar lika mycket smaksensationer som ökad medvetenhet. I vårt ekologiska växtbaserade kök maximeras smak genom att alla delar av alla råvaror används. Så serveras hållbar njutning som sparar planeten.

Välkommen att besöka våra mat- och dryckesupplevelser. För en totalt matupplevelse är ett besök på vår prisbelönta middagsrestaurang ett måste.

Lunch
Middag
Brunch
Baren
Chambre Séparée
Café

Restaurangen på Fotografiska

Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar hela Fotografiska. Vi är en inkluderande plats som driver utvecklingen mot hållbarhet i alla led och vi är stolta över att kalla oss Det nya medvetna köket - när inget går till spillo uppnås en särskild unik kvalité.

Hållbarhet för oss är att se hela råvaran som en delikatess där varje del bidrar med sin speciella smak och upplevelse. I vårt ekologiska växtbaserade kök maximeras smak genom att alla delar av alla råvaror används. Här tas menyerna fram utifrån kunniga val av det bästa säsongen har att erbjuda, vare sig det gäller växter, fisk, kött eller fågel.

Välkommen till en matupplevelse där du kan njuta med gott samvete. Boka gärna bord nedan, eller titta på vår aktuella meny.

Boka bord i restaurangen