Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 19:00

Unik matupplevelse i vårt Test Kitchen

Restaurang - Öppet idag 17:00 ― 23:00

Test Kitchen - ny arena för unika matupplevelser på Fotografiska

Fotografiskas unga kockar gör egen tolkning av Det nya medvetna köket. Nu finns chans för 16 gäster att njuta en unik sexrättersmeny sista tisdagen i varje månad i vårt Chambre Séparée. Detta som en del i lanseringen av Det nya medvetna köket, vars Conscious Cuisine serverar hållbar njutning där hela råvaran tas tillvara. Menyerna är varje gång framtagna av en ny triad av unga kockar och sommeliers som en del i Fotografiskas satsning på att ständigt utveckla medarbetarna. Dessa har helt fria händer att skapa rätter där alla delarnas olika smaker tillsammans bildar en smaksensation tillsammans med väl valda drycker.

På Fotografiska pågår en ständig utvecklingsprocess där inget är skrivet i sten. Förutom att målet alltid är att erbjuda hållbar njutning, á la Det nya medvetna köket där användning av hela råvaran och alla dess smaksensationer står i fokus. Här provas, testas och skapas nya rätter och drycker med uråldriga metoder, senaste high tech och en gränslös nyfikenhet.

En självklar fortsättning på vår utvecklingsprocess

Som en självklar fortsättning på detta arbete startar Fotografiska nu Test Kitchen. Här ska medarbetarna, som drivs av ett genuint hållbarhetsintresse, bidra med sin unika kompetens. Detta som en del av Fotografiskas satsning på att medarbetarna ständigt ska kunna utvecklas och berika Fotografiska. Uppgiften är att skapa nya rätter där kreativiteten får flöda fritt.

Medarbetarna arbetar i team om två kockar samt en sommelier och tar fram en sexrätters meny med varma, kalla och söta rätter vilka lagas upp och presenteras under en kväll; sista tisdagen i varje månad. Givetvis ackompanjerade av drycker som lyfter fram smakerna ytterligare.

Dessa kvällar finns möjlighet för 16 nyfikna matentusiaster att vid ett Community table vara gäster i vårt Chambre Séparée. Ett ypperligt tillfälle för "foodies" att uppleva något unikt.

Vi serverar fem rätter samt snacks och kaffegodis med dryck. De 16 gästerna vid detta Community Table bjuds 18.45 på fördrink och sätter sig 19.00 för en middag som tar cirka tre timmar. Maten presenteras av kockarna och sommeliern.

Det som serveras är en fast meny, varför hänsyn inte kan tas till olika allergier. Innehåller gluten och mjölk.
Det kan också förekomma råvaror från djurriket.

Boka bord till Test Kitchen