Fotografiska
Museum of Photography

Öppettider

09:00 - 23:00
17:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 22:00

Ett minne för livet

Ska du ha 50–årsmiddag, studentfest eller en återträff? Du vet väl att du även kan ha privata fester på Fotografiska. Du står för gästerna. Vi ordnar allt annat.

Vi har de härliga lokalerna och den goda maten. Vi har dryckerna, utsikten och de inspirerande utställningar. Helt enkelt en förträfflig plats att ställa till med kalas på. Du behöver bara fundera på vilka du vill bjuda.

Vi fixar festen oavsett om det handlar om ett mingel, middag, födelsedagskalas eller bröllop. Smidigt och enkelt för dig och mer tid till att umgås med gästerna. Njut av kalaset – låt oss ta hand om det!

Skicka ett mejl till event@fotografiska.se, ring 08-50 900 540 eller fyll i vårt bokningsformulär så kan vi tillsammans planera hur vi kan göra din fest till ett minne för livet. 

Det nya medvetna köket

Smaksensationer som ökar medvetenhet

Fotografiskas mat- och dryckesfilosofi signerad vår matkreatör Paul Svensson med team flyttar ständigt fram gränserna och skapar lika mycket smaksensationer som ökad medvetenhet. I Det nya medvetna köket är råvaran alltid i fokus. I vårt ekologiska växtbaserade kök maximeras smak genom att alla delar av alla råvaror används och inget går till spillo.

Här kan du avnjuta rätter som bär en särskilt unik kvalité – när varje del av råvaran tillagas uppnås dess fulla smak-potential: Conscious Cuisine. Här tas menyerna fram utifrån kunniga val av det bästa säsongen har att erbjuda, vare sig det gäller växter, fisk, kött eller fågel. Så serveras hållbar njutning som sparar planeten.