Världens mest öppna museum

Varmt välkommen till Fotografiska, en levande och vibrerande plats för fotografi, matupplevelser, inspiration och evenemang. Vi visar fotografi och visuell konst från hela världen, från de mest välkända fotograferna till den nya generationen bildskapare. Hos oss är alla välkomna.

Sommar på Fotografiska

Under hela sommaren har vår soliga veranda öppet med Stockholms bästa utsikt, vedgrillade grönsaker, stenugnspizza och somriga drinkar. Det blir också quiz, livemusik och dj-sessions på verandan från juni till augusti. Från den 19 juni kryssar dessutom Fotografiska-båten dagligen till Fotografiska från Nybroviken. Välkommen!
Läs mer

Fotografiska Live

Alla event

2022 Sep 4

Kl. 14.00

FUJIFILM Masterclass: Aida Chehrehgosha

Närbild av ett konstnärskap

Learn More and Book

2022 Jul 11

Kl. 17 och 18

Guidad tur: Terry O'Neill | Stars

Måndagar - torsdagar kl. 17 och 18 (11 juli - 11 augusti)

Learn More and Book
Fotografiska Live DJs på Verandan 2022

2022 Jul 2

Kl. 12-20

DJs på Verandan - varje lördag

Invig helgen med härlig stämning på Verandan

Learn More and Book
Fotografiska Live DJs på Verandan 2022

2022 Jul 1

Kl. 17:00-21

DJs på Verandan - varje fredag

Invig helgen med härlig stämning på Verandan

Learn More and Book

Shop

Här hittar du posters med motiv från våra utställningar men även böcker, accessoarer och mycket mer. Välkommen in att hitta något till dig själv eller en present till någon du tycker om!
Till Shoppen

Mat och dryck

Vill du njuta av Sveriges mest hållbara mat och dryck med Stockholms kanske bästa utsikt som sällskap? Välkommen till Fotografiska där filosofin bygger på att skapa smaksensationer och samtidigt bidra till ökad medvetenhet kring hållbarhet.
Läs mer
Hybridstudio för hybridmöten

Möten och Event

Ett möte över dagen, eller en kick off, produktlansering eller fest för hundratals gäster? Vi har lokaler i alla tänkbara storlekar och alla tekniska finurligheter som krävs.
Läs mer och boka